Bei strahlendem Sonnenschein und warmen Temperaturen gaben die Musiker/-innen des MV Friesen am 16.9. ein abwechslungsreiches Konzertprogramm zum Besten. Vielen Dank an unsere zahlreichen Zuhörer!

Frühjahrskonzert - verschoben -

Liebe Musikfreunde aus Nah und Fern!

Schweren Herzens mussten auch wir aus aktuellem Anlass unsere Proben stoppen und unser diesjähriges Frühjahrskonzert absagen. Auch alle weiteren Treffen und Musiktermine sind bis auf Weiteres abgesagt.

Wir freuen uns jetzt schon darauf, Euch unser Konzertprogramm zu unserem Ersatztermin am 20. September präsentieren zu dürfen.

Bleibt verantwortungsvoll und vor allem gesund!

Eure Musiker vom Musikverein Friesen

Extensions

This module displays a username and password login form. It also displays a link to retrieve a forgotten password. If user registration is enabled (in the Global Configuration settings), another link will be shown to enable self-registration for users. Help

This module displays a menu on the site (frontend).  Menus can be displayed in a wide variety of ways by using the menu options and css menu styles. Help

This Module shows a list of the currently published Articles which have the highest number of page views. Help

Displays a set number of articles from a category based on date or random selection. Help

This Module displays a random image from your chosen image directory. Help

Unterkategorien

Component ImageComponents are larger extensions that produce the major content for your site. Each component has one or more "views" that control how content is displayed.In the Joomla! administrator there are additional extensions suce as Menus, Redirection, and the extension managers.

Media ImageModules are small blocks of content that can be displayed in positions on a web page. The menus on this site are displayed in modules. The core of Joomla! includes 17 separate modules ranging from login to search to random images. Each module has a name that starts mod_ but when it displays it has a title. In the descriptions in this section, the titles are the same as the names.

Media ImageTemplates give your site its look and feel. They determine layout, colors, type faces, graphics and other aspects of design that make your site unique. Your installation of Joomla comes prepackaged with four templates. Help

Plugin ImagePlugins are small task oriented extensions that enhance the Joomla! framework. Some are associated with particular extensions and others, such as editors, are used across all of Joomla!. Most beginning users do not need to change any of the plugins that install with Joomla!. Help